VestiZabava

Nakon Beograda i Zagreba popularna pevačica i u Novom Pazaru

Popularna srbijanska folk pevačica koja je nedavno održala više uzastopnih koncerata u arenama u Beogradu i Zagrebu uskoro će nastupati i u Novom Pazaru.

Kako nezvanično saznajemo za njenim koncertima u novopazarskoj areni vlada ogromno interesovanje. Pevačica je uspela da za 15 dana rasproda ulaznice za tri koncerta koji su zakazani za 11. 12. i 13. novembar.

Izvor blizak pevačici otkrio je da ona ne planira da napusti Novi Pazar nakon treće koncertne večeri, već razmišlja o tome da svojoj publici priredi i četvrti koncert za nezaborav.

Izvor blizak pevačici dodao je da je čitavom timu zadovoljstvo da nakon Beograda i Zagreba pevačica nastupa pred Novopazarcima.

“To je veliki izazov, organizacija njenih koncerta i sami koncerti protekli su besprekorno. Verujemo da će tako biti i u Novom Pazaru. Verujem da je publika s nestrpljenjem čeka i da će svi u glas pevati njene hitove “Iluzija”, “Opčinjena”, “Ja te volim zauvek”, “Mirisi pakla”…”, otkrio nam je član tima popularne pevačice koji je želeo da ostane anoniman.

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu

Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

 

www.rtvnp.rs
foto: pexels
Napomena:
Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i informacija.

 

Podeli