DruštvoVesti

“Merhamet Sandžak” podelio 100 humanitarnih paketa

Muslimansko humanitarno društvo ‘’Merhamet  Sandžak’’ i humanitarna organizacija ‘’One nation’’ podelili su još sto paketa pomoći građanima slabijeg imovnog stanja. Ovo je zadnja podela paketa sa osnovnim životnim namirnicama u ovoj godini istakao je predsednik Muslimanskog humanitarnog društva ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević.

Kao i svakog meseca i ovog Humanitarno društvo “Merhamet Sandžak” podelilo je 100 humanitarnih paketa. Predsednik Muslimanskog humanitarnog društva ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević  kazao je da je ovo zadnja podela ovih paketa u ovoj godini. Takođe je naglasio da je u toku i zimski program koji će trajati do februara.

“Ova pomoć sastoji se od osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava za 100 porodica. Takođe smo obuhvatili ove zimske mesece sa zimskim programom. Delimo grijalice, prekrivače, čebat, jakne, šalove, rukavice i kape. Obzirom da imamo veliki broj korisnika, pogotovo u zimskom period, potreba za zimskom opremom je i sve veća. Pozvao bih sve naše ljude koji se nalaze u dijaspori da se uključe u zimski program i koliko ko može donira za kupovinu drva i tople odeće”, kazao je za RTV Novi Pazar Suljević.

Muslimansko humanitarno društvo ”Merhamet Sandžaka” ima preko 600 upisanih korisnika i bez pomoći donatora ne bi mogli svakog meseca da dele humanitarne pakete, istakao je Suljević.

Alma Ademović

 

 

Podeli