Sport

Sportska ambulanta otvorena za polumaratonce

Sportska ambulanta u Sportskoj dvorani Pendik radi od 5. avgusta ove godine, a trenutno je u žiži zbog trećeg Pazarskog polumaratona zakazanog za nedelju, 29. septembra od 10 časova.

“Vidljiv je napredak od početka rada ambulante. Nedeljom je sportska ambulanta u funkciji od 08.00 do 11.00, ali će zbog održavanja polumaratona ove nedelje biti otvorena od 07.00 do 10.00. Svi polumaratonci mogu da dođu u Sportsku dvoranu Pendik kako bismo obavili preventivne preglede”, lekar u sportskoj ambulanti Medin Nuković.

Direktor Pazarskog polumaratona Ermin Ziljkić ocenio je da je zbog masovne organizacije to najznačajniji sportski događaj u gradu.

“Redovni pregledi obavezni su na šestomesečnom nivou za sve registrovane takmičare. Na poziv ljudi iz gradskog Sportskog saveza, Saveza za školski sport i Asocijacije sport za sve, rekreativcima i polumaratoncima upućen je poziv da dođu u sportsku ambulantu na pregled”, naveo je Ziljkić.

On je još jednom pozvao na razumevanje zbog zaustavljanja saobraćaja u centru grada tokom trke.

Aldina Međedović biće šef prijemnog centra u foajeu Kulturnog centra.

“U subotu od 15.00 do 19.00 i nedelju od 08.00 do 10.00 mogu se preuzeti startni paketi. Molim sugrađane da svoje pakete preuzmu u subotu. Tako bismo izbegli gužvu zbog gostiju sa strane, koji će to uglavnom učiniti u nedelju ujutru”, kazala je Međedović.

M. Minić

Podeli