DruštvoVesti

Zelena oaza u centru grada svakim danom sve lepša

Zelena oaza u centru, gde su smešeteni brojni sadržaji svakim danom sve lepša. Sportsko-rekreativni centar omiljeno je mesto brojnih građana Novog Pazara. Na njegovom uređenju radi se svakodnevno. Na površini preko dva ipo  hektara prostiru se brojni sadržaji za rekreativce, a i one koji se profesionalno bave sportom.

Rekreativni centar u Novom Pazaru svojom lepotom i sadržajima privlači sve veći broj posetilaca. Ovo omiljeno mesto za odmor, rekreaciju i opuštanje svakog dana se obogaćuje novim sadržajima. Građani sa kojima smo razgovarali ističu da je rekreativni centar oaza mira, rekreacije,sporta, ali i zelenila.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović kaže da gradska uprava Novog Pazara već godinama unazad radi na obezbeđivanju prostora za odmor, opuštanje i rekreaciju za najmlađe, ali I dobro mesto za starije sugrađane.

“Gradska uprava Novog Pazara godinama unazad obezbeđuje prostore i savremene uslove za odmor, opuštanje i rekreaciju za najmlađe i one starije sugrađane. Prostore poput Rekreacionog centra koriste i profesionalni sportisti i rekreativci”, naveo je Mehmedović.

Sportsko rekerativni centar  mesto je održavanja i brojnih  sportskih manifestacija.

Sunce je danas izmamilo brojne posetioce, a ova zelena oaza mira , sporta i rekreacije će tokom letnjih meseci biti mesto gde će, tradicionalno, boraviti veliki broj građana. Njegovo uređenje biće nastavaljeno i ubuduće.

Podeli