DruštvoVesti

Bibliotekari dali poklone članovima “Saveza slepih i slabovidih”

Predstavnici biblioteke “Dositej Obradović” Novi Pazar danas su se družili sa članovima Saveza slepih i slabovidih. Oni su im dali poklone u vidu besplatnih članskih karata kao i zvučne knjige. Saradnja ove dve ustanove dugo traje i nastavlja se u dobrom smeru na obostarno zadovoljstvo.

“Današnja poseta predstavnika biblioteke “Dositej Obradović” mene kao sekretara organizacije “Savez slepih i slabovidih” nije iznenadila jer je ova ustanova tokom naše dugogodišnje saradnje uvek pokazivala prijateljstvo prema nama i uvek je, kao i danas, na mnoge načine obradovala naše članove”, kazala je  Mirsada Dibranin Ajdinović.

“Odeljenje za odrasle biblioteke “Dositej Obradović” pre izvesnog vremena nabavilo je zvučni softver koji je od velike koristi za članove “Saveza slepih i slabovidih”,  rekla je Ajtana Mehović i naglasila da je biblioteka današnjom posetom potvrdila dobru i kontinuiranu saradnju ove dve ustanove.

Inače, odeljenje za odrasle,  biblioteke “Dositej Obradović” poseduje 100 knjiga u audio zapisu što umnogome olakšava članovima “Saveza slepih i slabovidih” da uče, obrazuju se i bogate svoje znanje.

Biljana Veljović

Podeli