DruštvoVesti

Danas najtopliji dan ove sedmice: Obrt stiže tokom noći

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano , ponegde sa slabim mrazom i kratkotrajnom maglom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, južni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći na severu u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura kretaće se od minus tri do četiri stepena, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni Celzijusa.

Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje tek ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom.

Vreme narednih dana

U nedelju nekoliko stepeni svežije i suvo na severu Srbije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Na jugu Srbije kiša u toku prepodneva. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo.

U ponedeljak suvo u većini predela uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Iduće sedmice nema značajnijeg zahlađenja, a po današnjim prognozama do kraja februara se zadržavaju temperature iznad proseka.

U Novom Pazaru do kraja dana sunčano i toplo. Maksimalna dnevna temperatura 14 stepeni. U nedelju sunčano i povremeno oblačno. Malo niže temperature od današnjih. Minimalna će biti -3, a najviša dnevna 11 stepeni.

Autor Kurir Web

Foto: Ana Paunković

FOTO: PRINTSCREEN/RHMZ

Podeli