KulturaPoslednjeVesti

Uskoro u Kulturnom centru predstava “Eling”

Prema najavama iz Kulturnog centra, 23. februara u 20:00 h biće izvedena pozorišna predstava pod nazivom “Eling”. Reč je o predstavi iza koje stoji Beogradsko dramsko pozorište. Karte po ceni od 500 dinara već su puštene u prodaju.

Dugovečna i veoma popularna komedija “Eling” se u Beogradskom dramskom pozorištu igra od 2008. Godine, a od tada je izvedena preko 200 puta sa jednakim uspehom, zahvaljujući odličnoj priči i vrhunskoj glumi.  Predstava je imala mnogobrojna gostovanja u zemlji i inostranstvu a dobila je kako međunarodne tako i nacionalne nagrade, istakla je urednica dramskog i filmskog programa Elma Šabanović.

“Predstava je negde prepoznatljiva po tome što je topla ljudska priča, sa elementima crne komedije. Posle ove predstave, ljudi izlaze osećajući se bolje jer su imali priliku da upoznaju likove kakvi su Eling i Kjel Bjarne. Građani mogu da očekuju i sjajnu glumačku ekipu. Dakle, mi smo se potrudili da objave budu vidljive građanima i zaista ovo je prilika da svi oni koji vole pozorište, svi ljubitelji kulture budu sa nama i da zajedno odgledamo ovu predstavu”, kazala je Šabanović.

Karte po ceni od 500 dinara puštene su 7. februara u prodaju. Kako je naglasila Šabanović samo sat vremena od puštanja karata interesovanje je bilo veliko. Podsetimo predstava “Eling” biće predstavljena ljubiteljima pozorišta 23. februara od 20 časova.

Alma Ademović

Podeli