Društvo

Biševac: Najdraži gosti

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ugostio je mališane Predškolske ustanove „Mladost“. Deca su pripremila recitaciju i pesmu  kao i poseban poklon za  prvog čoveka grada. Ova poseta realizovana je u okviru projekta „SPORT“ koju sprovodi PU „Mladost“.

Ovo je samo jedno od pitanja od brojnih koje su danas mališani uputili gradonačelniku Novog Pazara Nihatu Biševcu. Poseta mališana PU „Mladost“ organizovana je povodom projekta „Sport“ koji realizuje ova ustanova.

„Na nedavnom takmičenju „Liga malih šampiona“ predškolci PU „Mladost“ osvojili su srebrnu medalju. To je i povod naše posete jer je i naš gradoačelnik bivši sportista pa smu naši mališani želeli da mu postave nekoliko pitanja vezana za sport i to sa čime se on danas bavi“, kazala je vaspitačica PU „Mladost“ Aiša Ćorović.

Gradonačelnik Nihat Biševac istakao je da su mu najdraži gosti upravo mališani.

„Danas sam imao zadovoljstvo da se družim sa meni najdražim gostima. Razgovarali smo i odgovara sam na njihova pitanja“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Mališani su na kraju posete odrecitovali pesmicu koju su sami satavili za Grad, pevali pesmu i poklonili sliku koju su sami crtali.

A.A.

 

 

Podeli