Sport

Moto-klub Supoglavi sprema moto-šou

Moto-šou u Novom Pazaru u organizaciji gradskog Moto kluba Supoglavi zakazan je za subotu, 23. septembar. Skup je na parkingu Hotela Vrbak, počev od 12 časova.

“Glavna akcenat je na bezbedonosti, nošenju opreme i svim ostalim detaljima neophodnim za bezbednost bajkera i svih učesnika u saobraćaju. Potenciramo druženje, humanitarni aspekt i društvenu odgovornost”, rekao je generalni sekretar Moto kluba Supoglavi Jasmin Đulović.

On je najavio moto igre i nagrade za posetioce. Planiran je dolazak bratskog Moto kluba Smak iz Kragujevca, kao i poznatog kaskadera Radislava Mihajlova.

“Biće tu premijere novih Jamaha i Kavasaki motora. Imaćemo i lokalne goste iz ove sfere. Turistička organizacija Novi Pazar i Hotel Vrbak postaviće svoje štandove. Prepoznali su vrednosti bajkerskog turizma. Od 17.30 planiran je defile kroz grad. Želimo da dođu ljubitelji motora iz svih klubova, odavde i iz inostranstva”, kazao je Đulović.

Poziv važi za sve, ne samo za moticikliste na čoperima, a upućem je sa klupske adrese.

“Otvorili smo naše prostorije u Selakovcu, za druženje. Planiramo kasnije i motel za putnike. Pozivamo građane Pazara, a i šire, da dođu u subotu u podne na parking Hotela Vrbak. Biće prijatna atmosfera, svi su dobrodošli. Uzmite decu i dođite da vidite da su bajkeri prijatelji, a ne kako nas neki predstavljaju”, rekao je predsednik kluba Eldin Hamzagić.

M. Minić

 

Podeli