Sport

Ljajić od Pazara napravio Brazil

Malo pre 20.00 sa razglasa na Gradskom stadionu zaorilo se “Kad pogledam sa Bedema, vidim divan grad…”, što je bio najbolji šlagvort da se na spektakularan način dočeka Adem Ljajić.

Sa dobro popunjene zapadne tribine ljubitelji fudbala su zapevali -“Novi Pazar”, “Pazare, jedini, najbolji, nikad nećeš biti sam, mi smo tvoji sinovi” i “Adem Ljajić”.

U špaliru su bili mlađi kadeti i kadeti Plavih, izašli su prvotimci i stručni štab, a onda i Adem Ljajić u plavo-belom dresu. Zadužio je broj 88.

Adem Ljajić 4 - doček

“Ti si ponos naše čaršije”, skandirali su prisutni dok su se palile baklje i prskalice. U Pazaru je večeras bilo kao u Riju.

Adem Ljajić 3 - doček

Adem je zahvalio na srdačnoj dobrodošlici.

“Nije lako, bogami, pričati. Nadao sam se da će doći ovaj dan, bilo je i vreme da se vratim kući. E, sad, svi zajedno probaćemo nešto da napravimo za ovaj grad”, sa mnogo emocija obratio se Adem Ljajić.

Adem Ljajić 1 - doček

Poletelo je na stotine golubova, a Ljajić se pridružio klupskim drugovima. Stao je na čelo kolone.

“Neka se peva, neka se ori, Pazar šampion, Pazar se voli”, čulo se dok su se kartoni plave i bele boji dizali u vazduh.

Adem Ljajić 5 - doček

“Suma, majstore, Pazarci su uz tebe”, nisu zaboravili Pazarci ni akviziciju iz Gvineje.

Došlo je vreme za vatromet, još nekoliko vatrenih minuta.

“Novi” i “Pazar”, naizmenično su klicali fudbaleri i navijači, dodajući “Hoćemo titulu” i “Mi hoćemo s vama u Ligu šampiona”.

Adem Ljajić 6 - doček

Pesma nije prestajala, kao ni poruke upućene Ljajiću i klubu. Bilo je to veličanstvenih 20 minuta, a onda je počeo trening. Nedelja je pred vratima, na Gradski stadion stiže kruševački Napredak.

Mnogi su ostali na svojim mestima. Bio je to trening posećeniji od mnogih utakmica u Mozzart Bet Superligi.

M. Minić/Mozzart Sport

Foto: S. Redžepefendić

Podeli