DruštvoVesti

Počeli radovi u Ulici generala Živkovića

Počela je rekonstrukcija drugog dela Ulice generala Živkovića. Drugom fazom projekta obuhvaćena je zamena celokupne infrastrukture. Projekat je vredan više od 48 miliona dinara. Uporedo se radi i zamena podzemne infrastrukture u Cetinjskoj ulici.

Meštani koji stanuju u drugom delu ulice generala Živkovića obradovali su se početku radova na  rekonstrukciji preostalih 660 metara ove jedne od najdužih I najprpometnijih ulica u gradu. Radovi su počeli danas.

Ovo nije jedini projekat na kome će se raditi ove godine. Važni poslovi u okviru durgih projekata već su započeti. Radi se u više delova grada. Potpuna rekonstrukcija podzemne ingrastrukture u toku je u Cetinjskoj ulici. Azbestne cevi biće zamenjene novim , a meštanima će biti omogućeno bolje vodosnabdevanje.

Radovi na infrastrukturnom uređenju u Novom Pazaru izvode se na nekoliko lokacija u gradu.

Podsećamo, pre nekoliko dana u Ministarstvu privrede je potpisan ugovor o rekonstrukciji drugog dela Ulice generala Živkovića.

„Ministarstvo privrede je donelo Uredbu i objavilo javni poziv početkom godine. Aplicirali smo  sa urednom projektno-tehničkom dokumentacijom za rekonstrukciju  prilaza poslovnoj zoni u Muru, odnosno drugog dela Ulice generala Živkovića. Ministarstvo je odlukom ministra raspodelilo sredstva i mi smo danas potpisali ugovor“, kazao je za RTV Novi Pazar koordinator za infrastrukturne projekte Grada Novog Pazara Nihad Hasanović.

 

Podeli