DruštvoVesti

Uručene zahvalnice đacima generacije

Oni su đaci generacije u školskoj 2022/2023. godini, ponos i budućnost Novog Pazara, najbolji predstavnici svoje generacije. Postignutim rezultatima dokazuju da se učenje i rad isplate i da je staza znanja jedini siguran put ka uspehu. Neko je do titule đaka generacije došao lakšim, neko težim putem. U svakom slučaju dosadašnje školovanje pamtiće po druženju i lepim momentima.

Novi Pazar  godinama tradicionalno sa posebnim zadovoljstvom  predstavlja najbolje u generaciji, promotere osnovnih i srednjih škola, nastavnika i roditelja. Uručene su im zahvalnice i u njihovu čast organizovano je druženje.

Najboljim đacima obratila se članica Gradskog veća zaduženja za obrazovanje Ulfeta Demčović koja im je poželela puno sreće.

Gradonačlenik Nihat Biševac istakao je da su ovi đaci ponos grada, najbolji predstavnici svoje generacije te da su postignutim rezultatima dokazali da se učenje i rad isplate. On je izrazio očekivanje da će se neki od današnjih laureata kad dovrše kompletno školovanje vratiti usvoj grad gde će obavljati neke od najozbiljnijih funkcija u gradu.

Fotografije đaka generacije uskoro će tradicionalno osvanuti na bilbordima u Pešačkoj zoni u centru Novog Pazara.

 

Podeli