DruštvoVesti

Gradonačelnik Biševac čestitao Erdoganu pobedu

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Bišvac uputio je čestitku ponovo izabranom predsednik u Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu.

”U ime građana Novog Pazara i u svoje lično, želim Vam iskreno čestitati na novoj pobedi na predsedničkim izborima u Turskoj. Ova izuzetna pobeda svedoči o  nepokolebljivoj podršci koju ste dobili od građana Turske.  Vaše vođstvo je donelo stabilnost, napredak i prosperitet Turskoj, a istovremeno ste se istakli kao značajan lider na međunarodnoj sceni.

Uzimajući u obzir Vašu hrabrost i odlučnost u suočavanju sa izazovima, sigurni smo da će Turska nastaviti jačati svoju poziciju kao zemlja koja ceni demokratiju, slobodu i razvoj. Sigurni smo da će Vaša vizija za Tursku biti izvor inspiracije za mnoge druge zemlje. Verujemo da će pod Vašim rukovodstvom odnosi dve zemlje i dalje biti na visokom nivou, a da će Bošnjaci biti most saradnje.

U ime Novog Pazara, grada koji ima bogatu istorijsku, kulturnu i rodbinsku vezu sa Turskom, želimo Vam svaku sreću i uspeh u Vašem narednom mandatu. Neka Vaše vođstvo nastavi oblikovati budućnost Turske na temelju principa jednakosti, pravde i prosperiteta ua sve građane”, navodi se u čestitiki gradonačelnika Biševca.

 

 

Podeli