DruštvoVesti

Pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka gradovima

Očekuje se da će saobraćaj danas biti pojačan na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, a usporena vožnja očekuje vozače i u zoni radova, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Horgošu na izlazu čekaju 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Šid čekanje na teretnim terminalima na izlazu je 60 minuta.

Moguća pojava magle na pojedinim putnim pravcima, prilagoditi brzinu kretanja

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je jutros da je moguća pojava magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

Savetuje se da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: RTV

Podeli