DruštvoVesti

Sutra Sajam zapošljavanja u Tutinu

Služba Tutin novopazarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u utorak 11. aprila, sa početkom u 12 časova, u sali „Autotehna“ u Tutinu.

Planirano je učešće više od 20 poslodavaca koji će ponuditi oko 100 slobodnih radnih mesta. Očekuje se učešće više od 800 nezaposlenih lica, aktivnih tražilaca posla, koji će se predstaviti budućim poslodavcima i konkurisati za zaposlenje.

Na sajmu će najviše biti traženi: diplomirani ekonomisti i arhitekte, kvalifikovani građevinski radnici, mašinski inžinjeri, vozači kamiona, prodavci, šivači tekstila, tapetari, monteri nameštaja, konobari, kuvari, administrativni radnici, pomoćni građevinski radnici…

Učešće na Sajmu zapošljavanja potvrdili su: proizvođač nameštaja “DALAS“, „MLEKARA ZORANIĆ“, građevinsko preduzeće „DACIĆ“ i mnogi drugi.

Zainteresovani poslodavci koji žele da učestvuju na sajmu, sve bliže informacije mogu dobiti u prostorijama službe Tutin NSZ, u ulici Pešterskoj bb. ili preko brojeva telefona 020-811153 i 020-811842. Prijavu za učešće na sajmu, sa podacima o broju potrebnih radnika i njihovim zanimanjima, kompanije mogu dostaviti Filijali Novi Pazar najkasnije do 10. aprila.

 

Podeli