DruštvoVesti

Memić uoči Sajma turizma poručio da je cilj da se nastavi kontinuitet u rezultatima

Pred 44. Međunarodni sajam turizma, najznačajniju turističku manifestacija u zemlji i Jugoistočnoj Evropi, ministar turizma i omladine Husein Memić istakao je da je ponosan na preko 350 izlagača iz više od 30 zemalja učesnica. Memić je u intervjuu za e-turističke novine poručio, između ostalog, da je cilj da se nastavi kontinuitet u rezultatima.

“Očekujem da će sajam dati veliki doprinos nastavku povećanja turističkog prometa Srbije i sklapanju dogovora koji vode ka većoj konkurentnosti celog regiona. U sektoru turizma, naš je cilj da se nastavi kontinuitet u rezultatima.

Kao i prethodnih godina, posetioce očekuje raznovrsna ponuda atraktivnih destinacija a svoje potencijale predstaviće lokalne i regionalne turističke organizacije iz svih delova Srbije.

Budući da veliki broj posetilaca već tradicionalno na sajmu rezerviše aranžmane za letovanja, moj poziv građanima je da i 2023. godine provedu odmor u Srbiji.

Iskreno se nadam, i boriću se da u nastavku godine budu opredeljena dodatna sredstva za vaučere jer je interesovanje građana, mogu slobodno da kažem, najveće do sada”. – istakao je Memić, između ostalog, u intervjuu za e-turističke novine.

 

S.K

Podeli