SPP izabrao Povereništvo

”Svako ko je doprineo izbornom rezultatu u ovoj stranci ─çe biti unapre─Ĺen, svako ko se izmakao i gledao sa strane, bi─çe unaza─Ĺen” poru─Źio je na konferenciji za novinare┬á predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorli─ç koji je ujedno najavio i formiranje odbora stranke u Novom Pazaru i u─Źe┼í─çe na predstoje─çim izbrima za BNV.

Konferencija je odr┼żana nakon ┼íto je izabrano Povereni┼ítvo GrO┬á SPP-a koje ─çe ga predvoditi do izborne skup┼ítine odbora. Za predsednika je izabran Enver Me─Ĺedovi─ç.

Pomo─çnica poverenika Sadika D┼żankovi─ç kazala je da ta stranka ima obavezu da bude servis gra─Ĺana, a da ─çe raditi u njihovom interesu poru─Źio je i pomo─çnik poverenika Mustafa Feti─ç.

Pomo─çnik poverenika Sead Red┼żovi─ç kazao je da je ovo nova stranica u radu Gradskog odbora Stranke pravde i poverenja.

”Povere┼ínitvo ─çe se baviti targetiranjem i re┼íavnjem problema” poru─Źio je predsednik Enver Me─Ĺedovi─ç.

”Pre svega da bude prodor nauke, prodor obrazovanja, da mladi ljudi vode i predstavljaju Novi Pazar, da zajedni─Źki delujemo i nastavimo amanet koji nam je ostavio rahmetlu muftija, pre svega po┼íteno, pre svega pravedno, pre svega ruka pomienja” kazao je Me─Ĺedovi─ç.

 

S.K

 

 

Podeli