DruštvoVesti

Predsjednica Skupštine opštine Tutin čestitala 28. maj, Dan opštine

Čestitku povodom 28. maja, Dana opštine Tutin uputila je predsjednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.

“Tutin je uvijek rađao najhrabrije, najponosnije i najhumanije ljude. Rađao je najbolje sportiste, najbolje učenike i studente, mnogo doktora nauka i najboljih zanatlija. Na naše drage Tutince i Tutinke smo ponosni i u Tutinu i na svakom mogućem mjestu u svijetu gdje se nalaze”, navela je u čestitki Ferizović Berović.

Smatra da je Tutin jedna od perspektivinih opština i da radom i razvojnim projektima ta opština može biti mjesto gdje će mladi ostajati, razvijati znanja i napredovati.

“Opština Tutin sa svim svojim potencijalima, prirodnim bogatstvima, ljepotama, turističkom ponudom i ljudskim kapacitetima definitivno je jedna od perspektivnijih opština. Pametnom politikom održivog razvoja i iskorištavanjem takvih potencijala to može biti mjesto u kojem će mladi nalaziti svoju perspektivu i razvijati svoja znanja a nove investicije unijeti dodatni duh i živost u lokalnu ekonomiju i privredu. Danas ne treba biti mjesta za političke, nacionalne, vjerske ili bilo koje druge podjele. Danas smo svi braća i sestre Tutinci i Tutinke. U to ime svim dragim Tutincima, kako ovdje i širom zemlje, tako i u dijaspori, upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Tutin, 28. maja, uz želju da ovaj dan provedu u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja”, navela je predsjednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.

A.N.

Podeli