DruštvoVesti

‘’Merhamet’’ i ‘’One nation’’ uručili pomoć Tutincima

Humanitarne organizacije “Merhamet Sandžak” i “One nation” podelili su prehrambene pakete pomoći za 50 porodica slabijeg imovnog stanja u Tutinu. Paketi sadrže osnovne životne namirnice i kućnu hemiju u vrednosti od 3.500 dinara.

”Ovu akciju sprovodimo već drugu godinu zaredom zajedno sa organizacijom ”One nation”, od koje smo tražili da pojačaju intenzitet davanja, jer su potrebe velike na našim prostorima. S obzirom na aktuelnu ekonomsku situaciju u celom svetu, sve veći je broj korisnika socijalne pomoći. Nadam se da ćemo kontinuirano nastaviti sa distribucijom humanitarne pomoći i za stanovnike Tutina”, izjavio je predsednik Muslimanskom humanitarnog društva ”Merhamet Sandžaka” Ismet Suljović.

U ime lokalne samouprave u Tutinu donatorima je zahvalila predsednica Skupštine  opštine Tutin Fazila Ferizović Berović.

”Ovo je duga pomoć stanovnicima Tutina od humanitarnih organizacija Merhamet i One nation. Meni je zaista drago što su oni prepoznali značaj  pomoći za opštinu Tutin. Nažalost, naša opština ima još mnogo porodica kojima je ovakva pomoć potrebna, i nadam se da će ovakve akcije biti češće organizovane”, izjavila je Ferizović Berović.

Podeli