DruštvoVesti

HO “Hasene” uručila pakete pomoći članovima Saveza slijepih i slabovidih

Humanitarna organizacija „Hasene“ za Srbiju podijelila je članovima Saveza slijepih i slabovdiih Novi Pazar trideset poklon paketa s prehrambenim proizvodima. Iz te Međuopštinske organizacije rekli su da je saradnja sa organizacijom „Hasene“ sve intenzivnija, a na radost onih kojima je ovaj vid pomoći dobrodošao.

Humanitarna organizacija „Hasene“ ostavlja neizbrisiv trag na polju humanitarnog djelovanja u Sandžaku. Pomogli su do sada mnogim pojedincima, a sa velikim brojem organizacija imaju tradicionalne akcije i saradnju.

„Bavim se 50 godina ovim poslom. Posebno sam sada radostan jer sam ovdje kod vas. Na ovaj način olakšavamo ljudima i šaljemo poruke da su svi jednaki i da pomoć pružamo svakom bez obzira koje je ko vjere ili nacionalnosti“, rekao je Mehmet Acar isper organizacije Mili Gorus – Hasene.

Iz Međuopštinske organizacije, Saveza slijepih i slabovidih kažu da su sa HO “Hasene” realizovali brojne akcije, te da su rezultatima najviše zadovoljni korisnici koijima je svaka podrška draga i važna.

U ovoj akciji podjeljeno je više oid 30 paketa sa prehrambenim proizvodima.

A.N.

 

 

Podeli