DruštvoVesti

Vučić u srijedu u Priboju. Spominje se suspenzija svih policajaca učesnika incidenta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u sredu će posetiti Priboj. To je potvrdio objavom na Instagram profilu “buducnostsrbijeav”, uz fotografiju sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem.

“Nismo se grudvali, ali je jasno da je jedini sportista i za zimu potpuno pripremljen, general Mojsilović. Šalu na stranu, iskoristili smo pauzu u teškim razgovorima vezanim za bezbednosnu situaciju u regionu, da izađemo na vazduh i razbistrimo glavu. Dogovorili smo da u sredu otputujem u Priboj, kako bismo spustili narasle međunacionalne tenzije, preduzeli neophodne i konkretne mere u vezi sa tim i obezbedili punu sigurnost za sve građane naše Srbije”, stoji u Vučićevoj objavi.

Kako piše “Blic”, Vučić ide u Priboj kako bi pokušao da utiče na smanjivanje međunacionalnih tenzija koje su poslednjih dana povećane.

Kako tvrdi list, biće suspendovani svi policajci koji su nedavno učestvovali u incidentu kada su na proslavi rođenja deteta jednog policajca iz Priboja pevali nacionalističke i ratnohuškačke pesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru.

Izvor: Blic

Podeli