Sport

„Pazarski Ugo Sančez“

Priželjkivao je Predrag Pavlović,jedan od junaka istorijskog trijumfa Novog Pazara protiv aktuelnog šampiona, da bar jedna lopta završi u mreži Rajkovića,uoči derbija. Njegova želja ne samo da je ispunjena, nego je i „duplirana“. Brzonogi Kruševljanin u dresu Novog Pazara je „načeo“ crveno-bele, inteligentnim i efektnim potezom u 15.minutu.

– Treća sreća za mene protiv Crvene zvezde. Kada je lopta došla do Kecapa, imao sam osećaj da ću matirati Rajkovića, da je to moj trenutak i ušao sam u kazneni prostor. Lopta je krenula ka meni, ispred sebe sam imao dva protivnička igrača i golmana Zvezde. Morao sam da razmišljam u deliću sekunde kako da reagujem. Pomislio sam da je jedino mesto gde može lopta da prođe- između nogu Rajkovića i uspeo.

Zašto baš na taj način?

– To je finta,koju sam vremenom naučio „pikajući“ mali fudbal. U takvim situacijama  praktikujem da baš na taj način, kroz noge, postignem pogodak. I uvek pogađam, otkriva Pavlović.

Da „štimung“ nakon tog detalja bude potpun i specifičan, usledio je i do sada neviđen način proslave, salto u stilu legendarnog Uga Sančeza?

– Svi smo u klubu i gradu žarko želeli ovaj trijumf tako da je ta energija danima „ključala“, posebno u nama igračima. Moje radovanje odražava i radost celog Novog Pazara i želje za pobedom, koju smo i ostvarili, ističe Pavlović, od subote sa novim nadimkom „Pazarski Ugo Sančez“.

E. Nailović

Podeli