Hronika

Povređen u tuči

U tuči koja se dogodila danas oko 16 sati u blizini kružnog toka na Šestovu lakše telesne povrede zadobio je Almir B, radnik Gradske uprave u Novom Pazaru.

Novopazarska policija privela je Dimitrija Đ. (42) i Hamzu I. (24) koji su osumnjičeni da su Almira B. udarali pesnicama dok je bio u vozilu.

Prema saznanjima Regionalne radio televizije, policija je nadležnom tužiocu Radenku Lojanici podnela predlog da se privedenim licima odredi zadržavanje ali je on to odbio pa su oni pušteni na slobodu.

Kako saznajemo, najpre je došlo do svađe na kružnom toku prilikom mimoilaženja dva vozila u kojima su bili učesnici tuče.

Almir B. koji u Gradskoj upravi u Novom Pazaru radi kao vozač, je nakon toga nastavio sa vožnjom a za njim su svojim automobilom pošli Dimitrije Đ. i Hamza I.

Nakon što su ga sustigli, preprečili su mu put i izašli iz vozila. Naš izvor kaže da je Almir B. u tom trenutku otvorio prozor od vozila i pitao o čemu se radi.

-Tada ga je Dimitrije Đ. više puta pesnicom udario u predelu vrata i glave. Almir B. je zadobio lakše telesne povrede. Policija je bila na kružnom toku i odmah po dobijanju prijave se našla na mestu događaja i privela dva lica, rekao nam je izvor.

Regionalna televizija saznaje da je policija oduzela vozilo kojim je upravljao Dimitrije Đ.

A.G.

Podeli