DruštvoSportVesti

Drugi Moto Fest u Novom Pazaru počinje sutra

Sutra u Novom Pazaru počinje drugi po redu Moto Fest, događaj koji obećava vikend prepun uzbuđenja, motora, i dobre zabave. Ljubitelji motocikala iz svih krajeva Balkana će se okupiti kako bi uživali u dvodnevnom programu, koji uključuje sve – od spektakularnih vožnji i moto defilea do večernjeg koncerta.

Drugi Moto Fest,  osmišljen je da privuče ljubitelje dvotočkaša, ali i sve one koji žele da osete duh zajedništva i energiju ovog specifičnog načina života. Sa preko 500 učesnika koji su potvrdili svoje prisustvo, događaj obećava da će nadmašiti prošlogodišnji po broju posetilaca i po atmosferi.

“Ove godine festival ćemo otvoriti promocijom knjige koja će se održati u Kulturnom centru. Članovi MK iz Dalmacije predstaviće svoju knjigu ali će ujedno biti irazgovora na temu Moto kulture”, kazao je sekretar MK “Supoglavi” Jasmin Đulović.

Program počinje od 12 časova okupljanjem motociklista na glavnom gradskom trgu. Posebno atraktivne biće akrobacije na motorima, koje će pokazati veštine najboljih motociklista iz regiona. Za sve posetioce, obezbeđeni su i štandovi sa moto opremom, kao i zona za odmor i osveženje.

“Taj dan je zamišljen tako da od samog početka svi prisutni moći će da se informišu o svemu što ih zanima vezano za motore. Prisutni će imati priliku da na festivalu imaju obuku vožnje koju će im pružiti auto škole. Takođe  će imati priliku da na štandovima kupe sve što ih zanaima a vezano je za motocikle i opremu. Atrakcija će biti i kaskaderi koji će pokazati razne veštine vožnje motora”, objašnjava za RTV Novi Pazar Đulović.

Ove godine organizatori najavljuju motocikliste iz svih krajeva sveta.

“Festival će biti Internacionalni jer nam dolaze sa svih strana i svih bivših republika. Želja nam je da iz godine u godinu sve više rastemo i da ovaj festival postane tradicija. Takođe želja nam je da Novi Pazar povežemo sa svetom kroz ovu moto kulturu”, dodaje Đulović.

Program će trajati od 12 do 18 časova ka da se planira defile motociklista. Od 20 časova, biće organizovan večernji program sa svirkom lokalnih rock bendova. Moto Fest nije samo zabava – on je prilika za promociju bezbedne vožnje i jačanje moto zajednice, kao i za promociju Novog Pazara kao destinacije za ovakve i slične događaje. Podršku  za organizovanje drugog Moto festa pružili su Grad Novi Pazar, Kulturni Centar i Turistička organizacija Novi Pazar.

Ako  ste ljubitelj adrenalina i dvotočkaša, ovaj vikend ne smete propustiti. Pripremite se za nezaboravno iskustvo.

 

Alma A.

Podeli