DruštvoVesti

Još 5 dana otvoreni javni pozivi namenjeni instalaciji mini solarnih elektrana

Najmanje sedam korisnika, odnosno malih i srednjih preduzeća (MSP) i tri dobavljača, imaju priliku da budu deo projekta unapređenja energetske efikasnostiinstalacijom mini fotonaponskih stanica u Sjenici. U toku su dva javna poziva raspisana u okviru projekta “Sunčeva energija za MSP”, koji sprovode Opština Sjenica i Regionalna razvojna agencija SEDA uz podršku Projekta “Velika mala privreda”, finansiranog od strane USAID-a.

Javni poziv za dobavljače:Prvijavni poziv jeraspisan za izbor dobavljača čija registrovana delatnost odgovara zahtevima projekta “Sunčeva energija za MSP”. Odabreni dobavljači će vršiti nabavku iinstalacijusolarnih panela za mini fotonaponske elektrane, kaoi sve prateće instalacije za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.Sve detalje i kriterijume za odabir dobavljačamožete pronaći na Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA | Novi Pazar | Facebook.

Javni poziv za korisnike: Drugi javni poziv je namnjen MSP iz sektora prehrambene industrije koja mogu aplicirati za bespovratna sredstva u visini do 50% od ukupne vrednosti za instalaciju mini fotonaponskih stanica snage do 25 kW. Uslovi za apliciranje uključuju dostavljanje odgovarajuće dokumentacije, kao što su dokazi o registrovanoj delatnosti i finansijskoj stabilnosti preduzeća. Više informacija o potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA | Novi Pazar | Facebook.

Sve relevantneinformacije o ovim javnim konkursima dostupnesu i putem kontakt telefona 020 332-700.

Oba javna poziva su otvorena do ponedeljka, 08. 07. 2024., do 15časova, akonkursna dokumentacija se može dostaviti lično ili putem pošte na adresu Regionalne razvojne agencije SEDA (ulica 7. juli bb, 36300 Novi Pazar) ili putem e-meila na adresu office@seda.org.rs.

 

Podeli