DruštvoVesti

Otvorena sezona plivanja na Gradskom bazenu

Rekonstruisan i uređen novim mobilijarom, Gradski bazen u Novom Pazaru otvorio je svoja vrata u subotu. Pružiće građanima Novog Pazara i okolnih mesta izuzetno prijatno i osvežavajuće iskustvo kupanja u vrelim letnjim danima. Kordinator bazena Darko Radomirović istakao je važnost plivanja za zdravlje i naglasio da očekuju dobru sezonu.

Leto je konačno stiglo, a sa njim i omiljena oaza osveženja – Gradski bazen! Ove godine je sezona bazena zvanično otvorena, a posetioci već uživaju u plivanju, sunčanju i druženju pored vode.

“Ovo je pravo mesto za beg od gradske vreve i vrućine, a i deca su presrećna što mogu da se igraju u vodi”, rekla je jedna devojka koja je došla sa drugaricama.

Noviteti ove sezone uključuju renovirane svlačionice, proširenu ponudu u kafiću pored bazena sa zdravim obrocima i osvežavajućim napicima, kao i organizaciju raznih sportskih takmičenja i zabavnih programa za posetioce svih uzrasta.

“Bazen je otvoren u subotu i tog dana svi termini bili su maksimalno popunjeni . Potrudili smo se ove godine da svim kupačima bude udobno i prijatno na bazenu. Izmenili smo skoro ceo izgled oko bazena. Što se tiče vode redovno se pročišćava i meri nivo hlora u njoj”, kazao je koordinator Gradskog bazena Darko Radomirović.

Radomirović je takođe objasnio i koji to sve termini postoje.

Jutarnji termin od 9 do 10 časova biće posebno rezervisan za školu plivanja i usavršavanje tehnike. Ovde će učesnici imati priliku da unaprede svoje plivačke veštine pod stručnim nadzorom instruktora.

Nakon toga, od 11 do 14:30 časova, bazen će biti otvoren za sve posetioce. Ovaj mešoviti bazen pružiće priliku svima da se rashlade i uživaju u vodi. Deca, mladi i odrasli imaće priliku da se opuste i uživaju u ovom izuzetnom prostoru.

Od 15 do 17 časova bazen će biti rezervisan samo za žene.

Nakon toga, od 17:00 do 19:00 časova, bazen će svim posetiocima ponuditi rekreativno vreme za opuštanje i uživanje.

Ulaznica za bazen iznosiće simboličnih 200 dinara, što je pristupačna cena za sve.

Ukoliko već niste posetili bazen, ne propustite priliku da se osvežite i provedete leto na najbolji mogući način. Sezona je tek počela, a bazen čeka da ga ispunimo smehom, dobrim raspoloženjem i uživanjem u letnjim radostima. Zato, ponesite svoj peškir, kupaći kostim i pridružite se ostalim posetiocima na bazenu.

 

A.A.

Podeli