DruštvoVesti

Puštanjem balona predškolci se oprostili od vaspitača

Tradicionalna Balonijada kojom se predškolci Predškolske ustanove “Mladost” opraštaju od svojih vaspitača održana je u dvorištu ove ustanove. Kroz pesmu, igru i ples mališani su se oprostili od svojih vaspitača.

Svečanim ispraćajem predškolaca koji je obuhvatao defile, puštanje balona u bojama vrtića i manifestaciju “Rastimo uz ples”, njih 100, koliko je u ovoj ustanovi, sa svojim vaspitačima, u dvorištu ove ustanove, proslavilo je završetak predškolskog programa.

”Današnja manifestacija je tradicionalna. Kao i svake godine mi ispraćamo predškolce. To su budući prvaci i puštanjem balona završava se njihov pripremno predškolski rad”, kazala je rukovodilac objekta PU “Mladost” kod Supa Ajhana Spica.

Srećni su bili i mališani ali i njihovi roditelji koji su prisustvovali manifestaciji koju su pripremili vaspitači zajedno sa mališanima. Mališani su svoj plesni talenat pokazali igrajući i pevajući a koliko su bili srećni i zadovoljni govorili su i njihovi osmesi koji se nisu skidali sa lica.

Na kraju manifestacije budući prvaci pustili su balone u beloj crvenoj i žutoj boji a nakon toga usledilo je fotografisanje sa predškolcima i njihovim prvim diplomama.

A.A.

 

Podeli