Sport

BLS: Radnički – Novi Pazar 6:8

Bokseri Novog Pazara pobedili su u Beogradu ekipu Radničkog sa 8:6, u meču desetog kola Bokserske lige Srbije (BLS), poslednjeg u osnovnom delu sezone.

Bodove Novom Pazaru doneli su Luka Mihajlović protiv Branislava Markovića u kategoriji do 57 kilograma, Momčilo Janjić u duelu sa Veljkom Gligorićem u kategoriji do 63,5 kilograma, Aleksandar Šerifović trijumfom nad Dimitrijem Andrejevićem kod boraca lakših od 75 kilograma i Ahmed Mavrić, koji nije imao rivala u kategoriji sa težinskim limitom na 80 kilograma.

Poraze u pazarskom timu doživeli su Dženis Vanić od Filipa Džide u kategoriji do 67 kilograma i Miladin Kostić protiv Lazara Lazarevića u kategoriji do 92 kilograma, dok je bodove domaćinu bez borbe doneo Igor Rogić u konkurenciji boksera čija težina ne prilazi 71 kilogram.

Novi Pazar je kao drugoplasirani među osam članova BLS obezbedio ucešće na završnom turniru četiri najbolja kluba, koji je na programu između 14. i 16. juna u Banjaluci.

Najbolja pred plej-of je banjalučka Slavija sa 18 bodova, ispred Novog Pazara sa 14, Radničkog sa 12 i zaostalim susretom, te Sombora i Rokice iz Loznice sa po deset bodova i mečom manje.

M. Minić

 

Podeli