DruštvoVesti

Gde otići na letovanje i šta nude turističke agencije

Ove sezone gotovo da nema turističke destinacije koja nije poskupela, čak i kada su one najjeftinije  u pitanju. Turisti i u novim okolnostima, kao i u redovnim, najčešće mogu da uštede ako sačekaju last minut ponude za aranžmane koji mogu da budu povoljniji i do 50 odsto od ukupne cene, ali samo u onom smeštaju koje ponude turističke agencije.

Da li ste spremni za svoje sledeće putovanje? Udahnete miris mora, doživite zalazak sunca u pustinji ili kročite stazama ostrva koja se smatraju kolevkom evropske civilizacije. Nije uvek jednostavno organizovati svoj godišnji odmor i planirati putovanje. Ovakve nedoumice se javljaju budući da danas postoji pregršt letnjih destinacija širom Evrope i sveta, te je teško proceniti koja će to lokacija pružiti najbolji provod i savršene uspomene. Brojne su ponude turističkih agencija a evo gde najviše putuju novopazarci.

“Ono što je najzanimljivije novopazarcima je Sarimsakli. Uglavnom je to organizovani odlazak autobusima iz Novog Pazara. U ponudi su hoteli koje mi radimo više od 20 godina  i uključene su usluge na bazi polu pansiona, noćenja sa doručkom i all inclusive. Za svakoga ima po nešto. Mi se trudimo da za sve naše putnike, pa i one koje putuju prvi put, predočimo prednosti tog letovališta pa onda i hotele spram njihovih budžeta”, kazala je za RTV Novi Pazar Danijela Vlahović iz Turističke agencija Znak.

Turistička agencija znak već decenijama uspešno organizuje letovanja širom sveta. Pored destinacija sa avio prevozom nude i autobuski prevoz kao i u sopstvenoj režiji, gde su aranžmani tada mnogo jeftiniji.

“Naši aranžmani su uglavnom na deset i petnaest noćenja, kada je u pitanju autobuski prevoz. U cenu su takođe uračunate i ležaljke i suncobrani. Za one koji putuju u sopstvenoj režiji broj noćenja zavisi od njih samih”, dodala je Vlahović.

Mnogo je destinacija koje nude nezaboravan odmor i uspomene, za koje ćete se odlučiti zavisi od vas samih i naravno budžeta sa kojim raspolažete. Ipak, ukoliko niste od onih koji na vreme rezervišu svoj aranžman sa posebnim popustima, tu su i last minut ponude i brojni popusti koje nude turističke agencije.

A.A.

Podeli