DruštvoVesti

Sajam zapošljavanja 25. aprila u Novom Pazaru

Filijala Novi Pazar Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak 25. aprila, sa početkom u 12 časova, u sali Doma omladine u Novom Pazaru. Planirano je učešće više od 30 poslodavaca koji će ponuditi oko 200 slobodnih radnih mesta.

Očekuje se učešće  više od 1.500 nezaposlenih lica, aktivnih tražilaca posla, koji će se na predstojećem sajmu predstaviti budućim poslodavcima.

Na sajmu će najviše biti traženi: građevinski inžinjeri, arhitekte, diplomirani ekonomisti, dizajneri tekstila, mašinski inžinjeri sa posebnim licencama, vozači kamiona, automehaničari, elektroinstalateri, šivači tekstila, tapetari, konobari, kuvari, recepcionari, administrativni radnici, rukovaoci građevinskim mašinama, pomoćni građevinski radnici…

Učešće na sajmu potvrdile su kompanije: proizvođači tekstila“ Mizan lajn“, hoteli “Vrbak ND“, i “Akva termale“, proizvođači nameštaja “Numanović SNS“, i „ Tahirović“, građeviske firme “Novi Pazar – Put“ i „Trgo Кemo group“, „Maksers doo“ i drugi.

Zainteresovani poslodavci koji žele da učestvuju na Sajmu zapošljavanja, bliže informacije mogu dobiti u prostorijama Filijale Novi Pazar NSZ, ul. Šabana Кoče br. 18, ili na telefone 020-330014 i 020-330055. Prijavu za učešće na sajmu, sa podacima o broju potrebnih radnika i njihovim zanimanjima mogu dostaviti novopazarskoj filijali najkasnije do 23. aprila.

Podeli