PolitikaPoslednjeVesti

SDP: Odgovornom politikom do spuštanja tenzija

Sandžačka demokratska partija poziva sve političke činioce, bez obzira iz kojeg nacionalnog korpusa dolaze, da ne dozvole dalji rast tenzija u našem gradu. Mi smo uvek bili brana svakoj vrsti ekstremizma i tako će biti i u budućnosti, saopšteno je iz te stranke.

”’Apelujemo na Stranku demokratske akcije,uz potpuno razumevanje njihove situacije – da su oni stranka koja već decenijama nema ništa konkretno da ponudi građanima i da svoj politički opstanak vide samo u podizanju međunacionalnih tenzija kako bi se predstavili kao tobožnji zaštitnici Bošnjaka – da se ovog puta, ipak, suzdrže i shvate da par jeftinih političkih poena nisu vredni dugoročnih posledica koje njihova pogubna politika može proizvesti, a koja je u prošlosti za rezultat imala tenkove u okolini Novog Pazara, navodi se u saopštenju za javnost.

”Mi ne želimo reprizu 90-ih godina, kada smo doživljavali represiju Miloševićevog režima, zbog neodgovornosti političara čije delovanje je doprinelo iseljavanju Bošnjaka sa ovih prostora. Nama nisu potrebne tenzije, nama je potrebna mir i stabilnost, to ćemo po svaku cenu ostvariti” poručuju iz Sandžačke demokratske partije.

 

Podeli