DruštvoEkonomijaVesti

U četvrtak veliko otvaranje Leon diskonta u Novom Pazaru

Nakon uspešnog poslovanja i otvaranja objekata širom Srbije, kompanija „Leon Conditors“ iz Vranja otvoriće u Novom Pazaru prvi maloprodajni objekat. Reč je o domaćem trgovačkom lancu, odnosno asocijaciji domaćih trgovačkih maloprodajnih lanaca. Objedinjuje 13 trgovačkih preduzeća sa preko 770 maloprodajnih objekata i 7000 zaposlenih na celoj teritoriji Republike Srbije.

Prodavnica u novopazarskom naselju Lug, na adresi Kragujevačka 19b, biće svečano otvorena u četvrtak, 28. marta u 11 časova.

Kako je najavljeno, sve kupce tog dana očekuju brojna iznenađenja i nagrade. Iz kompanije “Leon Conditors” naveli su da će svim kupcima biti podeljeni cegeri, svaki 100. kupac dobiće vaučer u iznosu od 5.000 dinara a 500. će dobiti televizor.

Leon Conditors

Poslovna politika Leon Conditors-a, odgovornost, ozbiljnost, redovno izmirivanje obaveza prema  državi, poslovnim partnerima i radnicima, omogućili su dobar imidž i poverenje.

“Učestale vikend akcije, šok cene, redovne dvonedeljne liflet akcije, nedeljne akcije, nagradne igre, promocije, degustacije i pokloni odlikuju naše objekte. Pored velikog asortimana, redovnog snabdevanja i pristupačnih cena, otvorenost i ljubaznost zaposlenih u svojim prodavnicama kompanija smatra za svoj najjači adut. Blizu 600 zaposlenih svakodnevno radi na tome da svojim sugrađanima obezbede najbolju uslugu, najniže cene i najširi asortiman”, navode iz te kompanije.

Podeli