DruštvoVestiZabava

Uzbudljivi trenuci za ljubitelje šminke u Novom Pazaru

Najpoznatija šminkerka u ovom delu Srbije, Sanela Mašović organizuje prvi veliki masterclass u Novom Pazaru sutra u hotelu Vrbak.

 Ovaj ekskluzivni događaj obećava nezaboravno iskustvo za sve učesnike.

 “Biće to prilika da se prisutni upoznaju sa najnovijim trendovima u šminkanju” najavila je naša uspešna šminkerka.

Sanela Mašović će lično prezentovati dva glamurozna stila – Arabic full glam bridal i Arabic cat eye make up.

Ova prilika je dragocena za sve zaljubljenike u šminkanje, bez obzira na nivo iskustva.

Sanela Mašović će podeliti svoje bogato iskustvo u industriji šminke, a učesnici će imati priliku da steknu neprocenjivo znanje iz prve ruke.

“Oduvek sam želela podeliti svoje tajne i tehnike sa kolegama u mom gradu, a i šire, i drago mi je što će master class biti održan upravo ovde, u Novom Pazaru, Verujem da će ovaj masterclass pomoći kolegama i biti im jedno lepo iskustvo id a će steći nova znanja koje će poneti u svoje salone lepote”, izjavila je za RTV Novi Pazar najtraženija šminkerka u ovom kraju.

Sertifikat koji će dobiti svaki učesnik predstavljaće vredan dodatak njihovim profesionalnim portfolijima.

Što se njene profesionalne biografije tiče krasi je saradnja sa najuspešnijim kolegama iz Srbije i regiona, kao i brojne edukacije.

Masterclass u Novom Pazaru  je prilika za unapređenje veština i sticanje neprocenjivih saveta od vodećeg majstora šminke Sanele Mašović.

“Nositi zvanje edukatora podrazumijeva ogromno, kako teorijsko tako i praktično znanje koje treba biti preneseno na učenike uz puno razumijevanje i podršku pri svakom narednom koraku”, rekla je ona ranije za poznati bosanskohercegovački life stail portal beautiful.ba. Ceo intervju možete pročitati OVDE.

Z. M.

foto: beautiful.ba

Podeli