DruštvoVesti

Očekuje se pojačan intenzitet saobražaja u nedelju

Prema informacijama JP “Putevi Srbije”, u nedelju, 18. februara tekuće godine usled završetka mini odmora i povratka građana iz turističkih destinacija, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila. Povećan je broj inkansanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 sata bez minuta pauze.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

JP “Putevi Srbije” apeluje na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje. Takođe apeluju da vozači poštuju ograničenje brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola kako ne bi ugrozili svoj i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP “Putevi Srbije” na linku: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima , i putem mobilne aplikacije JP “Putevi Srbije”.

Podeli