DruštvoVesti

MHD “Merhamet Sandžak” i “One Nation” podelili 100 humanitarnih paketa

Muslimansko humanitarno društvo  “Merhamet Sandžak” i humanitarna organizacija “One nation” iz Velike Britanije i u februaru brinu o Novopazarcima slabijeg materijalnog stanja. I ovog meseca njima su podeljeni paketi pomoći sa osnovnim životnim namirnicama.

Kao i svakog meseca i ovog Muslimansko humanitarno društvo “Merhamet Sandžak” podelilo je 100 humanitarnih paketa. Predsednik Muslimanskog humanitarnog društva ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević  kazao je da je ovo još jedna u nizu podela paketa pomoći koja će se nastaviti iz meseca u mesec. Takođe je naglasio da još ovaj mesec traje zimski program.

“Još ovaj mesec traje zimski program gde delimo jorgane, jastuke, grijalice i zimsku garderobu za decu. Uoči meseca Ramazana pokrenućemo i brojne akcije. Sa našim ljudia iz Nemačke smo u pregovorima  oko donacije humanitarnih kontejnera za garderobu gde ćemo ih rasporediti po gradu. Takođe su tu i humanitarne korpe koje će biti raspoređene po prodavnicama kako bi sakupili još više osnovnih namirnica i obradovali što više porodica tokom Ramazana”, istakao je Suljević.

Kako je naglasio predsednik Muslimanskog humanitarnog društva ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević  humanitarne korpe obezbedili su naši ljudi koji žive i rade u Nemačkoj. Suljević je pozvao sve ljude dobre volje da doniraju sredstva MHD “Merhamet Sandžak” jer je u pripremi velika akcija koja će se, kako je naveo, sprovesti uoči i tokom ramazana.

Alma Ademović

 

 

Podeli