Društvo

Policija uhapsila osumnjičene za teško ubistvo Nusreta Destanovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. Dž. (2005) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u saučesništvu, kao i E. H. (1984) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

Prema sumnjama, E. Dž. je zajedno sa S. Z. (1997), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina, a njegovo tijelo bacili su u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice. E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog djela, javlja Rtv Novi Pazar, pozivajući se na saopštenje Policije.

Policija je, po nalogu tužilaštva, uhapsila i R. H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo neprijavljivanje pripremanja krivičnog djela. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Podeli