DruštvoVesti

Sportski kompleks na Hadžetu bogatiji za devet apartmana

Radovi na dogradnji hotela u okviru sportskog komleksa na Hadžetu, gde se nalazi i  atletski stadion, u završnoj su fazi. U novom delu izgrađeno je još devet apartmana, čime se upotpunjuje ponuda i doprinosi razvoju sportskog turizma u Novom Pazaru.

Sportski kompleks na Hadžetu, osim velelepnog atletskog stadiona ima i brojne druge sadržaje. Tu su: sportsko -rekreativni tereni, trim staze, igralište, novi savremeni atletski tunel, teretana, kancelarijski prostor i hotel sa svim svojim sadržajima.

U završnoj fazi izgradnje je i novi deo hotela sa devet apartmana. Na taj način smeštajni kapaciteti hotela povećani su na 55 kreveta.

Finalni radovi, koji bi uskoro trebalo da budu gotovi, izvode se u Sali za oporavak sportista, odnosno spa centru i na otvorenom bazenu.

’’Grad Novi Pazar se ističe kao uspešan sportski grad sa vrhunskom infrastrukturom, impresivnim rezultatima sportista i odličnom organizacijom sportskih manifestacija. Zahvaljujući ozbiljnom pristupu rukovodstva grada i predanosti razvoju sporta, u poslednjih nekoliko godina ostvaren je značajan napredak’’, izjavio je direktor Ustanove za sport u Novom Pazaru Emir Mehmedović.

Ističe da u prilog posvećenosti razvoju sporta u gradu mladih govore brojni realizovani projekti u ovoj oblasti.

Podeli