DruštvoPolitikaVesti

Abdurahmanović: Osnivanje republičkih institucija – značajan rezultat SDP-a

Direktor novopazarske Filijale Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje i član Glavnog odbora Sandžačke demokratske partije Mirsad Abdurahmanović ocenio je kao značajan učinak te partije osnivanje brojnih republičkih institucija u Novom Pazaru.

”Dolaskom na vlast Sandžačke demokratske partije ono što je bilo nezamislivo za građane Novog Pazar, to je ostvareno. Osim institucije koju ja vodim formiran je i Zavod za javno zdravlje, Zavod za zdravstveno osiguranje, Služba carine, Kliničko-bolnički centar, Kancelarija fonda za razvoj i slično. Sandžačka demokratska partija je na taj način ostvarila istorijsko delo”, izjavio je Abdurahmanović za RTVNP.

Izrazio je uveravanje da očekuje sigurnu pobedu Sandžačke demokratske partije na predstojećim izborima, jer, kako je naglasio, to je stranka iza koje stoje dela.

”Ne možete vi zadnjih petnaest dana pred izbore ubediti narod da ste dobro ili loše radili. To se vidi, rezultati govore. Jasno je koliko se u poslednjih samo deset godina grad promenio na bolje u oblasti infrastrukture, institucijama, sportu, kulturi i svim oblastima. Mogli bismo ovde da nabrajemo do sutra sve uspehe, ali ali mislim da ni najprecizniji statističar ne bi mogao da zapiše sve ono što je uradila Sandžačka demokratska partija. Građani će to umeti da prepoznaju i ja se nadam u sigurnu pobedu Rasima Ljajića i SDP-a.

Poručio je penzionerima da nemaju razloga za brigu, te naglasio da će penzije, uz kratkoročne mere pomoći najstarijoj populaciji, konstantno nastaviti da rastu.

 

Podeli