DruštvoVesti

Asfalt stigao i do meštana Jerke

Bolje uslove za život dobili su i meštani Jerke. Asfaltirana je deonica od 700 metara, a kako kažu meštani od sada će im život biti mnogo bolji.

Meštani Jerke danas su dobili asfalt. Kako su rekli, od kad pamte za sebe uslovi za život sada i pre početka radova su neuporedivi. Asfaltu se ipak najviše raduju deca, a onda i svi ostali.

“Dočekali smo asfalt, zahvaljujući GU Novog Pazara i predsedniku R. Ljajiću. Ovde nikad nije bilo asfalta. Ovaj put je bio katastrofa, sve rupa do rupe i najviše su stradala vozila a sada je sve super” rekao je za RTV Novi Pazar meštanin Jerke Ljutvo Mavrić.

“Asfalt znači mnogo za sve nas. Za selo Lukocrijevo, za Jerku, za vikend naselja. Od veliko značaja je za sve nas koji ovde živimo”, kazao je meštanin Sead Mumdžić.

“Mnogo je lepše i bolje. Sada možemo da dođemo kad god hoćemo jer ranije, zimi na primer se naprave rupe od vode i snega i mnogo je teže bilo doći do kuće” rekao je meštanin Prvoslav Stefanović.

“Ovaj asfalt najviše će koristiti deci koja idu u školu i ostalim pešacima, ali i onima koji prolaze kolima” istakao je još jedan od meštana ovog naselja Safet Mehmedović.

Asfalterske radove u Jerki  izvodi preduzeće Ukras. Uporedo se radi na više lokacija. Pripremljeno je nekoliko ulica na kojima se radi na infrastrukturnom uređenju u mnogim naseljima kako u centru grada, tako i u prigradskim naseljima.

A.A.

Podeli