Društvo

Mladi iz SDP-a na sastanku s predstavnicima SDPS u Beogradu

Predstavnici Foruma mladih SDP-a iz Novog Pazara posjetili su Beograd i održali radni sastanak sa predstavnicima Socijaldemokratske partije Srbije.

Tokom sastanka, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr. Nenad Ivanišević, istakao je da ključna riječ jeste zajedno, te da današnji sastanak, sve aktivnosti, njihov dolazak iz Novog Pazara, u stvari daju toj riječi  pravu vrijednost.
,,Jer mi smo danas zajedno kao porodica. Oni nisu došli danas u goste, oni su došli kod svojih najbližih, najrođenijih u Beograd, i tako se i osjećaju. Kao što se mi, kada odemo u Novi Pazar, ne osjećamo kao gosti, nego se osjećamo da smo došli kod svojih najmilijih, kod braće, kod sestara, kod prijatelja. Tako da je cilj ovog sastanka bio upravo to, da pokažemo apsolutno jedinstvo kako jeste u našoj partiji.” – izjavio je Ivanišević za Rtv Novi Pazar.

Direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, smatra da je važno na prvom mjestu istaći koliko smo važni jedni drugima i koliko je naš timski rad bitan, naročito u periodu koji dolazi.

“Jako nam je drago što je tako veliki broj naših članova Foruma mladih u Novom Pazaru došao na Sajam knjiga i obrazovanja. Zato što nam je jako važno da istaknemo koliko je obrazovanje značajno. Jako nam je važno da istaknemo koliko su mladi u našim redovima bitni i koliko od njih očekujemo mnogo i da su važan oslonac. I koliko nam je važno da znaju da smo tu za njih, da ih pomognemo, da ih podstaknemo na dalji razvoj, na kontinuirano učenje i rad na sebi. Kako bismo bili bolji i sebi i drugima i kompletnom društvu i kako bismo svi zajedno donosili još bolje rezultate na prvom mjestu za našu zemlju i svakako za našu stranku.” – zaključila je Labović.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a, Tarik Rupić, izrazio je zadovoljstvo, jer je više od 600 Pazaraca, organizovano posjetilo Sajam i zaključio da to oslikava slogan SDP-a, koju sprovode u djelo. “Forum mladih SDP, danas u Beogradu je posjetio prostorije Socijaldemokratske partije Srbije, sastanak kao sublimacija do sada sprovedenih aktivnosti i razgovora oko onoga što slijedi.” – rekao je Rupić.

Podsjećamo, u organizaciji SDP-a, na Sajam knjiga iz Novog Pazara stiglo je 12 autobusa sa oko 670 članova i aktivista, kojima je domaćin bio ministar turizma i omladine Husein Memić.

G!cić

Podeli