DruštvoVesti

Jutro hladno sa slabim mrazom, tokom dana sunčani intervali

Hladno jutro, ponegde sa slabim prizemnim mrazom, a u kotlinama i duž rečnih dolina s maglom. Tokom dana, malo do umereno oblačno, posle podne biće sunčanih perioda. Na jugu Srbije nešto više oblaka, pa je tamo mestimično moguća kiša. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 11 do 15 stepeni.

U toku dana iznad većeg dela malo i umereno oblačno i suvo, posle podne i sa sunčanim intervalima, dok se na jugu i jugoistoku Srbije očekuje oblačnije vreme, mestimično s kišom.

Duvaće vetar uglavnom slab, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 11 do 15 stepeni.

Izvor: RTS

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu

Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:
Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i informacija.

 

Podeli