DruštvoVesti

U tržnom centru Galaksija u Novom Pazaru uskoro prodaja crvenih dijamanta

Novi Pazar uskoro postaje centar svetske luksuzne mode. Svetski poznati brend crvenih dijamanata, Spil, priprema se za otvaranje svoje spektakularne prodavnice u tržnom centru Galaksija koji se nalazi u centru tog grada. Ovaj brend donosi ekskluzivan pristup jedinstvenoj kolekciji luksuznih dijamantskih komada i nakita stanovnicima Novog Pazara i okoline.

Spil je sinonim za jedinstvenost i vrhunski kvalitet u svetu nakita. Sada će stanovnici Novog Pazara imati priliku da pronađu savršeni komad nakita koji će im pružiti eleganciju i luksuz. Brend Spil je poznat po svojoj strasti prema crvenim dijamantima, retkim draguljima koje karakteriše intenzivna crvena boja, a koji su postali simbol prestiža i raskoši.

Otvaranjem ovog prodajnog mesta, Novi Pazar će postati deo svetskog kruga ljubitelja dijamanata i prestižnog nakita. Kupci će moći da istraže ekskluzivne kolekcije.

Tržni centar Galaksija koji se nalazi u Ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru i prostire se na više od 150.000 m² već je mesto poznatih svetskih modni marki. Dnevno ga poseti u proseku 250 i 500 hiljada ljudi.

Foto: istock

 

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu

Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:
Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i informacija.
Podeli