DruštvoVesti

U Ulici generala Živkovića do kraja meseca završetak radova

Do kraja ovog meseca radovi na rekonstrukciji ulice generala Živkovića biće u potpunosti završeni, kazao je za RTV Novi Pazar koordinator za infrastrukturne radove Nihad Hasanović. Podsetimo, radovi u ovoj ulici počeli su prošle godine, a nakon što je završena prva, krenulo se u realizaciju druge faze koja ulazi u završnicu. Kompletan posao koštao je 78 miliona dinara. Sredstva su obezbedili Ministarstvo privrede i Grad Novi Pazar.

Žitelji Ulice generala Živkovića komentarišući radove kažu da će uslovi z aživot biti daleko bolji.

Radilo se u dve faze. U toku su finalni radovi. Sve teče planiranom dinamikom, tvrdi za RTV Novi Pazar koordinator za Nihad Hasanović. Prema njegovim rečima i predstavnici nadzornog organa posvedočili su kvalitetu radova koji se izvode u Ulici generala Živkovića.  Kraj radova se nazire, uskoro će druga faza biti završena.

450 metara je već pod asfaltom, oko 250 metara se asfaltira, objašnjava Hasanović i dodaje da se istovremeno radovi odvijaju na više lokacija u gradu. Asfaltira se u centru grada, naseljima Selakovac, Lug, u gornjem i donjem Šutenovcu.  U danima vikenda radilo se i u naselju Postenje, a kompletni asfalterski radovi u Ulici Vase Pelagića biće završeni u toku ove nedelje. Radi se i na seoskom području, u Rajčinoviću, selu Žunjeviće, kao i put od Rogozne prema gradu.

Angažovani su AD Novi Pazar put, Ukras, Složna braća iz Nove Varoši i njiihova je sva raspoloživa mehanizacijana terenu, ističe Hasanović.

 

S.K

Podeli