Sport

Dobrašinović: Pritisak uvek postoji, ali ne osećam euforiju

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je danas, uoči gostovanja lučanskoj Mladosti u osmom kolu Super lige Srbije, da pritisak uvek postoji, ali da on ne oseća euforiju.

“Kad nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba. Euforiju ne osećam. Kod navijača je to normalno. Čini mi se da igramo dobro i imamo rezultate. Imamo fudbalere u koje navijači veruju, a ja mislim da mogu da nam pomognu da ispunimo ciljeve”, rekao je Dobrašinović.

Mladost je šesta na tabeli sa 11 bodova, dok bod manje ima osmoplasirani Novi Pazar.

“Lučanci imaju iskusne i kvalitetne igrače. Znaju da igraju na rezultat. Bez obzira da li igramo kući ili na strani, želimo da nametnemo naš ritam. Ako ne uspemo, onda se adaptiramo. Mislim da dosta zavisi od našeg pristupa, za koji ne sumnjam da će da bude dobar. Nadam se pozitivnom rezultatu”, kazao je Dobrašinović.

Posle pobedničkog gola Adema Ljajića protiv Napretka (2:1), očekuje se da za Pazar uskoro debituje i Sejduba Suma.

“Čini mi se da će i Suma brzo na teren. Pravi je profesionalac. Jedva čekam da bude na 100 odsto, kako bi pokazao šta stvarno može. A može mnogo”, ocenio je Dobrašinović.

Novopazarce je sredinom sedmice pojačao i napadač Marko Šćepović.

“Šćepović nam dosta donosi napadu. Imao sam i pre njegovog dolaska kvalitet u timu, ali sa Markom je to ekstrakvalitet. Može da asistira i da postigne gol. Bio nam je potreban”, naveo je Dobrašinović.

Mladosti i Novi Pazar igraju u subotu od 19.00 u Lučanima.

M. Minić

Podeli