DruštvoEkonomijaVesti

Počeo Letnji vašar, popusti i do 70%

Letnji vašar, kao jedna od prepoznatljivih trgovinsko turističkih manifestacija Novog Pazara otvaoren je jutros u 10 sati i trajaće do nedelje u 21 čas. Ove godine, veći broj izlagača nego obično, nudi robu široke potrošnje po povoljnim cenama, a popusti idu i do 70 odsto.

Ova prepoznatljiva privredno-turistička manifestacija okupila je ove godine veći broj izlagača nego ikada. U pripremnom periodu, prema rečima organizatora Letnjeg vašara Enesa Pljakića, tražio se štand više. Među izlagačima je najviše onih sa višegodišnjim iskustvom, a nije zanemarljiv ni broj onih koji tek stiču izlagačko iskustvo ovakve vrste.

Iako smo vašar posetili u prvim satima od otvaranja, posećenost je bila  na zadovoljavajućem nivou. Najveće gužve uobičajeno, očekuju se u danima vikenda. Iskustvo i tradicija duga 8 godina, govore u prilog organizatora. Iz godine u godinu sve je više izlagača u gradu koji od davnina važi za trgovinski centar regiona.

”Od igle do lokomotive”, neki bi rekli opisujući ponudu ove prepoznatljive manifestacije. Lokomotive se baš ne mogu kupiti, ali s obzirom na skori početak nove školske godine, cene školskog pribora su zasigurno, najpristupačnije u gradu.

Letnji vašar biće otovren do negelje, 27. avgusta u 21 čas.

 

Podeli