DruštvoVesti

Bogat letnji filmski repertoar

Iako je leto, Kulturni centar Novi Pazar za ljubitelje filma ima bogat repertoar, a filmske projekcije daju se svake večeri. U pitanju su jako dobri naslovi koji planetarno privlače pažnju publike. Najveća pomama bila je za film “Barbi” koji je na zahtev gledalaca prikazan čak četiri puta, i svaki put je bioskopska sala bila puna. 

“Ukoliko niste bili na odmoru ili ste se vratili, a slobodno vreme u večernjim satima nemate čime da popunite, naš predlog je da idete u bioskop jer je filmski repertoar bogat zanimljivim naslovima”, kazala je urednica filmskog programa Kulturnog centra u Novom Pazaru, Elma Šabanović. Ona je pored ovog, kao jako gledanog, izdvojila i ozbiljan istorijski film “Openhajmer”.

Šabanovićeva je za avgust mesec, pored filma “Barbi”, koji će se na zahtev publike emitovati u dva navrata, najavila još dobrih naslova. Pored filmskog repertoara, Kulturni centar će i ove godine organizovati  “Zeman fest” koji će se održati  od 1. do 3. avgusta, gde će građani moći da uživaju u divnim koncertima

Biljana Veljović

 

 

Podeli