Vesti

Počeo da radi gradski bazen

Rekonstruisan i uređen novim mobilijarom, Gradski bazen u Novom Pazaru počeo je danas sa radom. Pružiće građanima Novog Pazara i okolnih mesta izuzetno prijatno i osvežavajuće iskustvo kupanja u vrelim letnjim danima.

Jutarnji termin od 9 do 10 časova biće posebno rezervisan za školu plivanja i usavršavanje tehnike. Ovde će učesnici imati priliku da unaprede svoje plivačke veštine pod stručnim nadzorom instruktora.

Nakon toga, od 11 do 14.30 časova, bazen će biti otvoren za sve posetioce. Ovaj mešoviti bazen pružiće priliku svima da se rashlade i uživaju u vodi. Deca, mladi i odrasli imaće priliku da se opuste i uživaju u ovom izuzetnom prostoru.

Od 15 do 17 časova bazen biti rezervisan samo za žene.

Nakon toga, od 17.00 do 19.00 časova, bazen će svim posetiocima ponuditi rekreativno vreme za opuštanje i uživanje.

Ulaznica za bazen iznosiće simboličnih 200 dinara, što je pristupačna cena za sve. Važno je napomenuti da deca do sedam godina imaju besplatan ulaz u pratnji odrasle osobe, tako da cela porodica može zajedno da uživa u ovom iskustvu.

Bazen će posetiocima pružiti ne samo osveženje i zabavu, već i razne mogućnosti za uživanje. Posebna pažnja biće posvećena podršci deci sa smetnjama u razvoju i slabijim materijalnim uslovima.

Podeli