DruštvoVesti

Merhamet nastavlja podelu humanitarne pomoći

Muslimansko humanitarno društvo ‘’Merhamet Sandžak’’ i humanitarna organizacija ‘’One nation’’ podelili su još sto paketa pomoći građanima slabijeg imovnog stanja. Ovaj put u humanitarnoj akciji učestvovalo je i predstavništvo firme ”Voda voda” u Novom Pazaru, pa su korisnicima osim paketa sa osnovnim životnim namirnicama delili i vodu.

Uz dopunu voda vode ovo je redovna podela humanitarnih paketa pomoći porodicama slabijeg imovnog stanja. Osnovne životne namirnice Merhamet obezbeđuje uz pomoć partnera iz Velike Britanije.

Predsednik Muslimanskog humanitarnog društva ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević podsetio je da su predhodno organizovali podele kurbana i bajramskih poklon paketića za decu zahvaljujući donatorima. Pozvao je sve potencijalne donatore da se priključe humanitarnim akcijama, jer je, kako je naglasio, pomoć velikom broju građana zaista potrebna.

”Mi imamo preko 600 korisnika. Nismo u mogućnosti da svakog meseca svima obezbedimo paket pomoći, već je raspoređujemo praveći spiskove i vodeći računa da nekog ne izostavimo. To nije dovoljno za grad kao što je Novi Pazar”, rekao je predsednik MDH ”Merhamet Sandžak” Ismet Suljević.

Potrebe su sve veće, a Muslimansko humanitarno društvo ”Merhamet Sandžaka” jedina je humanitarna organizacija koja u kontinuitetu svakog meseca organizuje podelu osnovnih životnim namirnica građanima slabijeg imovnog stanja.

 

Podeli