SportVesti

Novi Pazar domaćin Prvenstva države u atletici za starije juniore

Grad Novi Pazar biće domaćin najboljim starijim seniorima u državi, kandidatima za učešće na velikim atletskim takmičenjima širom sveta. Ovaj grad izabran je zadomaćina Državnog šampionata u atletici jer ima neke od najboljih mladih srednjeprugaša u državi i svi oni će trčati u subotu i nedelju.

Trener novopazarskih tletičara Rifat Ziljkić pozvao je sve ljubitelje sporta da dođu u što većem broju oba dana takmičenja jer će imati šta da vide.

“Naši najbolji mladi atletičari će trčati i pokazati u kkavoj su formi trenutno. Publika će imati prilike da vidi Sajmu Murić, Mejru Mehmedović, kabira Ziljkića, Nikolu Mijailovića ali i trenutno najveću zvezdu Aldina Ćatovića. Takođe, svi koji dođu moći će da pozdravei Angelinu Topić, jednu od najboljih skakačica u vis u Evropi koja dolazi direktno sa Dijamantske lige u Ženevi. Dolazi naravno u pratnji svog legendardnog oca Dragutina Topića” – rekao je Ziljkić.

Među favoritima u svojim disciplinama biće i Aldin Ćatović koji kaže da mu prija pažnja i da će mu ispunjene tribine biti posebna motivacija da ostvari obe pobede: na 1500m i na 800m.

Kompletnu logistiku takmičenju pružiće Ustanova za sport i Sportski savez Novog Pazara.

Takmičenja oba dana na Atletskom stadionu počinju u 14h.

 

 

Podeli