DruštvoVesti

Asfaltirana Hercegovačka ulica

Postavljen je i drugi sloj asfalta u Hercegovačkoj, čime je završena kompletna rekonstrukcija ulice u dužini 460 metara. Projekat vredan 335 hiljada dolara, finansirala je Evropska unija i Grad Novi Pazar. Završne radove obišli su ministar turizma i omladine Husein Memić i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima.

Asfalt u Hrercegovačkoj_obilazak radova

Ministra Huseina Memića i delegaciju Gradske uprave Novog Pazara sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem na čelu dočekali su oduševljeni meštani ulice, u kojoj je pre asfaltiranja rekonstruisana kompletna vodovodna mreža. Postavljene su 24 šahte i isto toliko slivničkih rešetki, a zamena dotrajalih vodovodnih cevi za meštane je značajna, kažu, koliko i sam asfalt.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac istakao je značaj rekonstruisane saobraćajnice, koja je, kako je naglasio, sada jedna od savremenijih u gradu. Takođe, gradonačelnik je zahvalio izvođačima koji su radili i uspeli da završe posao u otežanim vremenskim uslovima.

Ukupna vrednost projekta rekonstrukcije Hercegovačke ulice, koji finansira Evropska unija je 335 hiljada dolara. Grad Novi Pazar za te namene obezbedio je 40 hiljada dolara.

S.Lj.

 

Podeli